PALI SE MAŠINA: Poznato kad Partizan počinje pripreme

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Avg.2022, 12:40

PALI SE MAŠINA: Poznato kad Partizan počinje pripreme

Željko Obradović zakazao prozivku.

Trener Partizana Željko Obradović okupiće najmlađe košarkaše kao i srpske igrače koji nemaju obaveze u reprezentaciji sledeće nedelje, a najverovatnije će to biti u ponedeljak, 15. avgusta.

Sedmicu kasnije se očekuje i dolazak stranaca na čelu sa Kevinom Panterom, Zekom Ledejom, Džejmsom Nanelijem, Danteom Egzumom i Matijasom Lesorom, dok Jam Madar, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Gregor Glas, i Joanis Papapetru imaju obaveze u svojim reprezentacijama, naravno kao i pojedini srpski igrači u crno-belom dresu kao što je Aleksa Avramović. Datum njihovog dolaska će biti poznat kako budu završavali obaveze u nacionalnom timu.

Među igračima koji će se odmah javiti Obradoviću, a koji već uveliko treniraju individualnu, je Alen Smailagić koji je otpao sa šireg spiska reprezentacije.

- Posle operacije sam dobio zeleno svetlo doktora i to mi je bio znak da mogu da krenem maksimalno da radim. Treneri su se takođe raspitivali oko moje situacije, nisu hteli da forsiraju bilo šta. Počeo sam da treniram sa Acom Matovićem košarku, posle idem u teretanu, a kasnije tokom dana ponovo kod Ace na košarku. Ima nas nekoliko, ali radimo individualno. Svako ima neke svoje programe i metode, sve zavisi od igrača do igrača, lično sam se potpuno prepustio metodama Ace Matovića i Željka Obradovića, znaju šta rade i kako sve treba da izgleda. Verujem im 100 posto. Iskreno, već vidim napredak, očekujem specijalnu sezonu, ne samo za naš igrače, nego i za navijače, trenere, sve ljude u klubu i naravno naše porodi - rekao je Smailagić za "Mozzartsport.

U odnosu na prošlu sezonu, crno-bele su napustili Dalas Mur, Nemanja Dangubić, Rade Zagorac i Rodions Kuruc. Novi ugovor je dobio Matijas Lesor, a od pojačanja stigli su Danilo Anđušić, Dante Egzum, Džejms Naneli i Joanis Papapetru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.