PALI SE MAŠINA: Evo kad Partizan počinje pripreme i kad STIŽU pojačanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2023, 14:32

PALI SE MAŠINA: Evo kad Partizan počinje pripreme i kad STIŽU pojačanja

Crno-beli će učestvovati na jakim turnirima.

Vreme odmora je prošlo, košarkaši Partizana kreće od narednog ponedeljka sa ozbiljnim radom i pripremam za novu sezonu. Okupio je Željko Obradović 21. avgusta nekoliko mlađih igrača, kao i prvotimce Alena Smailagića, Tristana Vukćevića, Ognjena Jaramaza, Uroša Trifunovića i počeo sa uvodnim treninzima.

Ipak, u ponedeljak 28. avgusta crno-beli zvanično >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << počinju pripreme. Očekuje se da u Beograd uskoro stignu i nova pojačanja Mateuš Ponitka, Pi Džej Doužer i Frenk Kaminski, kao i starosedeoci Kevin Panter, Džejms Naneli i Zek Ledej.

Prve provere šampion ABA lige imaće u periodu od 6. do 10. septembra kada ćeekipa Želja Obradovića u Laktašima učestvovati na turniru sa ekipama Igokee, CSKA iz Moskve, Galatasaraja, Turk Telekoma i Hapoela iz Jerusalima.

Još jaču proveru crno-beli će imati u Atini krajem septembra na  turniru u čast "Pavlosa Janakopulosa. Rivali će im biti Panatinaikaos, Bajern Minhen i Efes.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.