PALA POBEDA, ALI I NOVI MOMENTI: Evo šta je SAD potrebno da Partizan bude prvi u grupi

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2022, 21:36

PALA POBEDA, ALI I NOVI MOMENTI: Evo šta je SAD potrebno da Partizan bude prvi u grupi

Šansa još uvek postoji.

Košarkaši Partizana slavili su u Poljskoj protiv Slaska (93:71), dok je Andora poražena na gostovanju Lijetkabelisu (88:75), zahvaljujući takvom spletu događaja crno-beli su gotovo izvesno obezbedili drugo mesto u A grupi Evrokupa.

Ipak, tim Željka Obradovića bi mogao i do prve pozicije zahvaljujući današnjem izbacivanju Lokomotive iz takmičenja, ali za to mu je potebno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pravo čudo.

Za tako nešto trebalo bi da lider grupe Huventud bude poražen na oba svoja preostala susreta, a da crno-beli slave protiv Trenta u poslednjem kolu.

Prvi neuspeh Španaca bi morao da se desi u sredu na gostovanju Metropolitanu, što je donekle realno.

Dok bi mnogo nerealniji scenario bio poraz ekipe iz Badalone od Slaska na svom terenu u poslednjem kolu.

U slučaju polovičnog učinka Huventuda, dve ekipe bi imale isti odnos pobeda i poraza, s tim što ekipa Karlesa Durana ima bolji međusobni skor od Beograđana (+7).

Tako da je, ipak najverovatnije da će Partizan grupnu fazu završiti na drugom mestu i čekaće sedmoplasiranu ekipu iz grupe B.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.