Oženio se popularni prvotimac Partizana Lola Smiljanić! (foto/video)

Izvor: Story, 02.Jun.2019, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oženio se popularni prvotimac Partizana Lola Smiljanić! (foto/video)

Popularni prvotimac Partizana Milan Lola Smiljanić oduvek je važio za neukrotivog momka. Danas, 2. juna, on je izgovorio sudbonosno “da” Tamari Čupković, sa kojom je u vezi bio više od tri godine. Par se venčao u Hramu Svetih Apostola Petra i Pavla, a oboje su raspoloženi došli da se zavetuju na večnu ljubav. View this ... The post Oženio se popularni prvotimac Partizana Lola Smiljanić! (foto/video) appeared first on Story.

Nastavak na Story...






Povezane vesti

Oženio se Lola Smiljanić, na svadbi dovoljno asova za nekoliko utakmica

Izvor: MozzartSport.com, 02.Jun.2019

Vezista Partizana Milan Smiljanić uplovio je u bračne vode. Popularni Lola oženio je Tamaru Čupković, studentkinju Pravnog fakulteta, s kojom je u vezi tri godine. Par se na večnu ljubav zakleo u Hramu Svetih Apostola Petra i Pavla, da bi posle građanskog venčanja slavlje bilo nastavljeno u...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.