Ožegović: Na pobedu i bez navijača

Izvor: Mondo, 28.Sep.2017, 08:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ožegović: Na pobedu i bez navijača

Fudbaler Partizana veruje da crno-beli protiv Dinama iz Kijeva mogu da izvuku povoljan rezultat, iako će nastupati bez podrške sa tribina

Foto: MN Press

Ognjen Ožegović ocenio je da crno-beli i pored toga što predstojeći meč Lige Evropa protiv Dinama iz Kijeva igraju bez prisustva navijača, mogu da dođu do pobede, ali je rekao da ni remi ne bi bio loš rezultat.

"Očekuje nas jako teška utakmica, jer je Dinamo veliki klub, koji ima odlične pojedince, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << a gaji i posebnu timsku igru, jako su kompaktni. Ukoliko svako od nas pruži 100 odsto, možemo da stignemo do povoljnog rezultata", rekao je Ožegović za TV Partizan.

Partizan će večeras od 21.05 časova u Humskoj dočekati ukrajinski tim bez prisustva publike zbog kazne UEFA.

"I u Švajcarskoj nismo igrali pred našim navijačima, ali bilo je publike koja nas je nosila 90 minuta. Veliki je hendikep što ih neće biti ni protiv Dinama, jer su oni naš 12. igrač. Ipak, moramo tog 12. igrača da pronađemo među nama, da svi budemo kao jedan, da hemiju pokažemo na terenu. Verujem da možemo da odigramo dobru utakmicu".

Ožegović je dodao da ekipa ima "snažan kolektiv", što je i pokazala u prethodnom meču Superlige Srbije protiv Rada.

Napadač Partizana ocenio je da je najveća snaga Dinama dobar kolektiv.

"Fizički su jako snažna ekipa, igraju dobar defanzivan blok. Ne treba da se zaletimo, igramo kod kuće i bod nije loš... Pobeda bi nas odvela na prvo mesto, a do toga možemo da dođemo iz defanzivnog bloka", ocenio je Ožegović.

Leandre Tavamba istakao je da kao i Ožegović da ekipa protiv Dinama želi sva tri boda.

"Koncentrisaniji smo više nego ikada. Želimo da pružimo maksimum i da uzmemo maksimalan broj bodova, jer igramo kod kuće. Teško će biti bez navijača, oni nam mnogo znače, ali to je fudbal. Igraćemo bez njih, ali znamo da će oni srcima biti uz nas", rekao je Tavamba.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.