„Ovoooliki penal“? (VIDEO) (ANKETA)

Izvor: MozzartSport.com, 27.Feb.2016, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Ovoooliki penal“? (VIDEO) (ANKETA)

To je Ivan Tomić rekao sudiji Glođoviću posle duela Mihajlovića i Petkovića

Pričalo se o famoznom penalu za Partizan više nego o bilo čemu uoči večitog derbija. Crno-beli na najstrožiju kaznu u duelima protiv večitog rivala čekaju 21 godinu, a danas su posle desetak minuta pomislili da je došao kraj posta.

Nemanja Mihajlović je ušao u šesnaesterac Zvezde i krenuo direktno da dribla Marka Petkovića. Napravio je fintu i posle >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << duela pao na zemlju. Međutim, sudija Glođović se nije oglasio. Smatrao je da nije bilo elemanata za najstrožiju kaznu. Kontakta je bilo, Petković je zakasnio da povuče nogu, ali čini se da je Mihajlović počeo da pada i pre kontakta. Procenite sami...



Odluka Glođovića da ne svira penal je razbesnela Partizanovog trenera Ivana Tomića koji je verbalno napao arbitre meča. Vikao je: „Ovoooliki penal“ uz gesitulaciju rukama.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.