Ovo sigurno niste znali o Miši Tumbasu! Olga Danilović će ovaj meč zbog njega zauvek pamtiti! (foto)

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2020, 20:49

Ovo sigurno niste znali o Miši Tumbasu! Olga Danilović će ovaj meč zbog njega zauvek pamtiti! (foto)

Ovo je možda i najupečatljiviji primer kakvo je navijačko srce imao Miša Tumbas.

Ne prestaju da se evociraju uspomene večeras na Mišu Tumbasa, najomiljenijeg navijača Partizana koji je danas preminuo u svojoj kući, u 66. godini.

Bezbroj je anegdota s njim u glavnoj ulozi, a jednu od najzanimljivijih večeras je otkrila i naša mlada teniserka Olga Danilović, kćerka našeg proslavljenog košarkaša Predraga Danilovića.

Svi znamo daje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bio redovan na fudbalskim, košarkaškim, vaterpolo i mnogim drugim utakmicama u kolektivnim sportovima, a zbog Olge Miša nije propuštao ni teniske mečeve, a u svom stilu ju je bodrio i onda dok je ona igrala u - pionirskoj konkurenciji.

"E, mala, pozdravi tatu.







Svaki put kad smo se videli mi je to rekao. Sećam se kad mi je došao na meč kad sam imala, ma, možda ni 10 godina i navijao kao lud, da je na kraju morao da se skloni.







Čovek koji je živeo za Partizan. Počivaj u miru, Mišo'', napisala je Olga Danilović na Tviteru.

-

-

"E mala, pozdravi tatu"

Svaki put kad smo se videli mi je to rekao. Secam se kad mi je dosao na mec kad sam imala ma mozda ni 10 godina i navijao kao lud da je na kraju morao da se skloni. Covek koji je ziveo za Partizan. Pocivaj u miru Miso. ❤️ https://t.co/pCprQBOryy

— Danilovic Olga (@danilovic_olga) April 4, 2020
Pogledaj vesti o: Vaterpolo

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

E, MALA, POZDRAVI TATU! Emotivan oproštaj Olge Danilović od Miše Tumbasa! Ove njene reči slomiće svakog GROBARA (FOTO)

Izvor: Kurir, 04.Apr.2020

Srpska teniserka i ćerka legende Partizana Predraga Danilovića, Olga Danilović, na Instagramu se oprostila od navijača Partizana Miše Tumbasa koji je danas pronađen mrtav u svojoj kući u Bariču. 

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.