Ovo se Partizanu po ko zna koji put dešava, crno-beli primili gol iz prve prave šanse! (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Okt.2019, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo se Partizanu po ko zna koji put dešava, crno-beli primili gol iz prve prave šanse! (video)

Jalovi napadi Partizana danas u Lučanima, a onda je ''sevnula'' kontra i Mladost je stigla na prag pobede.

Od 77. minuta utakmice u Lučanima, Mladost protiv Partizana vodi sa 1:0!

Domaći su do vodećeg gola stigli posle brze i jednostavne akcije, centrirao je Leković sa leve strane, a na pravom mestu na liniji peterca se našao Lazar Jovanović, koji šalje loptu u mrežu iza golmana Stevanovića, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je sve ovo ispratio na gol liniji - 1:0.

Tokom drugog poluvremena Partizan je imao nešto konkretnije prilike nego u prvom, pre svih Sadik i Tošić, ali ponovo je igra u završnici bila veliki problem crno-belih.

-

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pad Partizana – drugi deo! Sadik promašivao nemoguće, Lazar Jovanović isporučio kaznu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2019

Otkako ju je petardirao maja 2017. i najavio osvajanje duple krune, Partizan redovno ima problema sa Mladošću. Pogotovo u Lučanima. Nezavisno ko sedi za komandama Parnog valjka uvek je u minule dve sezone bila muka da se donesu bodovi iz Dragačeva. U kraju poznatom po saboru trubača nije slavio...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.