Ovo nije bilo Egzumovo veče VIDEO

Izvor: B92, 05.Maj.2023, 08:11

Ovo nije bilo Egzumovo veče VIDEO

Košarkaš Partizana Dante Egzum u četvrtoj utakmici četvrtfinalne serije protiv Reala odigrao je možda i najslabiju partiju od dolaska u Beograd.

Dovoljan je samo letimičan pogled na statističke podatke Australijanca da nam to bude jasno.

Egzum je na parketu proveo gotovo 24 minuta i za to vreme upisao šest poena i tri asistencije. Iz igre je šutirao 2/11, od čega 1/5 za dva i 1/6 za tri.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Najmanje tri trojke je promašio u situacijama kada su crno-beli mogli da izjednače ili pređu u vođstvo i to "debelo", nabacivanjem lopte na prvi obruč. Uz to se u jednom navratu sjurio na zakucavanje u sličnoj situaciji – i promašio.

Ni tu nije bio kraj, što smo videli na minut i po do kraja kada je Egzum promašio lagano polaganje. Do lopte je došao Serhio Rodriges, ali samo zahvaljujući "ludoj" sekvenci Jama Madara koja je usledila Egzum nije kažnjen za to.

Priliku da se ispravi imaće 10. maja u Madridu gde će biti odlučeno ko će na Barselonu na Fajnal-foru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Partija poput Ledejeve nije viđena od 2005. i Luisa Skole

Izvor: B92, 05.Maj.2023

Košarkaš Partizana Zek Ledej odigrao je možda i najbolju partiju u četvrtoj utakmici i porazu protiv Reala (78:85)...Ledej je bio najefikasniji akter susreta sa 25 poena, ali je naročito impresivno što je pogodio čak 12 šuteva za dva iz 14 pokušaja...To je najveći broj pogođenih dvojki u plej-of...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.