Ovo bi mnogo olakšalo posao Partizanu - AZ danas prodaje najboljeg igrača u Seriju A!

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2019, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo bi mnogo olakšalo posao Partizanu - AZ danas prodaje najboljeg igrača u Seriju A!

Holanđani će zaraditi veliku sumu novca, ali će i biti znatno slabiji kada 19. septembra budu stigli u Humsku.

Poslednji je dan prelaznog roka, italijanski klubovi se užurbano pojačavaju, među njima i Torino, koji je pojačanje našao u holandskom AZ Alkmaru.

Njihov izbor je pao na krilnog fudbalera pomenutog holandskog kluba Usamu Idrisija, 23-godišnjeg momka koji je od početka ove sezone odigrao 10 mečeva. postigao četiri gola, uz tri asistencije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
U Alkmar je stigao pre godinu i po iz Groningena za dva milona evra, na ''Transfermarktu'' se sada procenjuje na pet miliona, ali će Torino, prema današnjim informacijama italijanskih i holandskih medija platiti AZ-u 12 miliona evra!

Navodno, dogovor je postignut i do kraja dana se očekuje i ozvaničenje ovog transfera.

To bi mogla da bude veoma dobra vest za ekipu Partizana, kojoj će AZ Alkmar biti prvi rival u grupnoj fazi Lige Evrope tokom jeseni.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fiorentina nastavila da kupuje, Srbin dobio jaku konkurenciju i to nije sve! (foto)

Izvor: Sportske.net, 02.Sep.2019

"Viola" aktivna poslednjeg dana prelaznog roka...Kako je i ozvaničeno, brazilski napadač Pedro novo je pojačanje Fiorentine...Ovaj 22-godišnji fudbaler je u Firencu stigao iz Fluminensea, italijanski mediji prenose da je "Viola" za njegove usluge izdvojila 14 miliona evra...Na poslednjih 58 mečeva...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.