Overa pred Grobarima

Izvor: Sportski Žurnal, 15.Mar.2011, 09:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Overa pred Grobarima

Oduvek su okršaju Partizana i Cibone bili košarkaška poslastica, sudari dva giganta, šampiona Evrope, Jugoslavije, Srbije, Hrvatske...
Odigrali su čak 127 utakmica! Beogradski velikan je pobedio 67 puta, zagrebački 60. Na megdanu su se našli u bezbroj važnih okršaja, poslednji put pre nepunih godinu dana kada je Partizan u treptaju oka (za 0,6 sekundi) postao noćna mora svakog „cibosa“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal <<
Međutim, večeras (20,15) u „Pioniru“ prvoplasirani tim dočekuje ekipu koja se tri mesta od začelja! Pri tom, pobeda je potrebna samo Partizanu, kako bi overio pol-poziciju pred fajnal-for.
- Ova utakmica nama je jako bitna, od nje zavisi naš ostanak na prvoj poziciji. Cibona dolazi rasterećeno u Beograd, bez rezultatskog imperativa, ali je sasvim sigurno da poseduje kvalitet i ima iskusne igrače. Bez obzira što su izgubili prethodne tri utakmice, ne čeka nas lak posao – rekao je Petar Božić, povratnik u crno-belu četu posle četiri propuštena meča.
Kapiten Partizana MTS istakao je da je neophodno ponoviti pristup iz meča sa Krkom koji je crno-belima doneo prvo mesto.
- Moramo da odigramo na nivou angažovanosti koju smo već pokazali u Novom Mestu kako bi ta pobeda imala pravu težinu. Narednu utakmicu moramo da odigramo sa istom energijom - rekao je Božić.
Ulaznice za utakmicu biće u prodaji na blagajni Pionira, na dan utakmice od 18 časova do početka meča. Ulaznice za tribine su 100 dinara, a za parter 200 dinara. 

Žurnal i Partizan MTS daruju ulaznice
Partizan MTS i Sportski žurnal nastavljaju saradnju kada je u pitanju deljenje ulaznica za utakmice šampiona. Najbržih 20 čitaoca koji danas u 16 časova dođu na prijavnicu zgrade Politika NM u Makedonskoj 29, dobiće po jednu ulaznicu za meč Partizan MTS – Cibona.
Obavezno je da ponesu lični dokument i današnji primerak Žurnala.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.