Ovako je izgledao program najveće utakmice koju je Partizan odigrao! Danas je na prodaju! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 08.Jan.2015, 22:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je izgledao program najveće utakmice koju je Partizan odigrao! Danas je na prodaju! (FOTO)

Možete postati vlasnik nečega što je pravi raritet u istoriji fudbala

Nešto što danas ne može ni da se zamisli na utakmicama u Srbiji, a to je zvanični program fudbalskog meča, u nekim zemljama je i dalje na ceni, kao recimo u Engleskoj.

U Srbiji zato možete postati vlasnik programa najveće utakmice iz istorije Partizana, koju je crno – beli tim odigrao u finalu Kupa evropskih šampiona 1966. godine.

Tadašnje “bebe” su finalni susret >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << izgubile od madridskog Reala, ali sećanja kod navijača crno – belih ne blede. Ovo je način da sagledaju finale i iz drugog ugla.

Zvaničan bilten utakmice odigrane u Briselu, na čuvenom stadionu Hejsel jedan od fudbalskih kolekcionara je stavio 8. januara na aukciju. Videćemo koliko će uspeti da zaradi na nečemu što je zaista raritet.

Program na francuskom jeziku, zanimljivo na prvi pogled, nije imao grbove ni Partizana ni madridskog kluba na naslovnoj strani, ali jeste zastavu Jugoslavije?!

Početna cena je 0,99 funti i možete slati ponude na OVOJ ADRESI.

Pogledajte detalje čuvenog finala, prvog u kojem je jedan srpski klub bio akter.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.