Ovako je Luković dočekao Boldena - DUPLA RAMPA! (video)

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2017, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovako je Luković dočekao Boldena - DUPLA RAMPA! (video)

Centar Partizana od samog početka meča stavio do znanja košarkašu FMP-a ko je ''gazda'' pod košem crno-belih.

Tek što je počeo večerašnji meč između Partizana i FMP-a u hali ''Aleksandar Nikolić'', a Uroš Luković je potvrdio ono po čemu se ove sezone već uveliko izdvojio.

''Rampe'' su postale njegov zaštitni znak, a ovoga puta taj svoj kvalitet demonstrirao je u duelu sa Džonom Boldenom iz FMP-a. I to dva puta u istom napadu gostiju!
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Taj detalj je u prilogu, a još da podsetimo da je Partizan prvo poluvreme rešio u svoju korist rezultatom 54:37. Taj deo igre obeležio je i prekid koji su izazvali navijači Partizana, uvredama na račun Nebojše Čovića i njegove porodice.

--

This is why he's the #ABALiga top shot blocker - double block by Uroš Luković right at the start of the game! #PARFMP @PartizanBC pic.twitter.com/b95IN7y4iN

— ABA Liga (@ABA_League) January 21, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.