Oumaru ne želi više da igra za Partizan

Izvor: TV Arena Sport, 22.Feb.2016, 13:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oumaru ne želi više da igra za Partizan

Fudbaler Partizana Abubakar Umaru rekao je da želi da ode iz Humske.

Ivanu Tomiću je uoči meča sa OFK Beogradom na prolećnoj premijeri rekao da ima problema sa kolenom i da nije spreman da nastupi zbog čitave euforije koja se stvorila oko njegovog transfera, a pravi razlog je želja da nastavi karijeru u Kini.

Spekulacije oko budućnosti kamerunskog napadača u crno-belom dresu pojavile su se poslednjih nedelja, a Umaru je sam priznao da želi da ode posle poraza >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << od OFK Beograda.

“Ponudom koja je došla u klub mogao bih da rešim budućnost. Nemam nikakav razlog da krijem, želim da idem u Kinu.

Problem je u tome što u klubu ne žele da čuju za ponudu, iako je ponuda finansijski odlična i za Partizan, a pošto imam veliku želju da idem onda je i normalno da ja u takvoj situaciji ne želim da igram za Partizan. Prioritet mi je budućnost i rešavanje egzistencije s obzirom na to da mi je devojka trudna.”, rekao je kamerunski napadač.

Oumaru se nada da bi danas mogao da razgovara sa ljudima u Partizanu i da pronađu zajedničko rešenje. On ne beži od činjenice da bi mogao i da bude kažnjen jer je odbio da nastupi na Vračaru, koji je završen pobedom ‘Romantičara’ sa 2:1.

Ukoliko ste ljubitelj sporta, pratite najpoznatije svetske, ali i domaće lige i želite da pratite najaktuelnija sportska dešavanja na Arena kanalima postanite korisnik Arena Sport paketa.

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.