Oumaru je pao kao u bazen, samo u Srbiji je to penal (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 29.Sep.2015, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oumaru je pao kao u bazen, samo u Srbiji je to penal (VIDEO)

Defanzivac Voždovca Petar Jovanović ogorčen na arbitra Milana Jeremića

Mnogo prašine je podigla arbitraža Milana Jeremića na meču između Voždovca i Partizana. Posebno detalj iz 70.minuta kada je glavni sudija meča kontakt između Jovanovića i Oumarua okarakterisao kao penal.

Bio je to odlučujući momenat utakmice. Vezista Partizana Stefan Jovanović rekao je u razgovoru >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za naš portal da je u tom trenutku Jeremić pravilno reagovao, ali je odgovor iz Voždovca stigao ekspresno. Defanzivac Zmejeva u razgovoru za tvrdi da se Oumaru bacio kao u bazen.

„Posle centaršuta sam pratio loptu i raširio ruke, a kako je Oumaru bio do mene, nije neobično što sam mu dlanom dotakao rame. Da je napadač Partizana zaista hteo da skoči, to bi se jasno videlo. Poneo bi i moju ruku. Umesto toga, on je prosto pao, kao u bazen. Uz pauzu posle zvižduka, usledila je sramotna sudijska odluka! Imamo dovoljno problema, da bi takvi delioci pravde imali šta da traže u fudbalu. To je samo u Srbiji mogao da bude penal! Neka Oumaru padne tako u Auzburgu, pa da vidimo hoće li biti kazneni udarac“, poručio je Jovanović.

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

DEFANZIVAC VOŽDOVCA: Oumaru pao kao u bazen, da li će i protiv Auzburga?! (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 29.Sep.2015

Defanzivac Voždovca Petar Jovanović u 70. minutu skrivio je penal posle kontakta sa Oumaruom, tako je dosudio Milan Jeremić…. . Njegovo viđenje te situacije:. – Posle centaršuta sam pratio loptu i raširio ruke, a kako je Oumaru bio do mene, nije neobično što sam mu dlanom dotakao rame. Da...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.