Oumaru i Babović želje Partizana!

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Jan.2014, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oumaru i Babović želje Partizana!

Žurnal na licu mesta: Zoran Stojadinović
Miloš Jojić je za 2,5 miliona evra otišao u Borusiju iz Dortmunda, Nikola Ninković može takođe da ide iz Partizana ako u toku dana stigne ponuda od bar 1,5 miliona evra, ali tu nije kraj dešavanjima u prelaznom roku kad su crno–beli u pitanju.
Aktuelni šampion želi da se pojača još dvojicom vanserijskih igrača – Abubakarom Oumarom i Stefanom Babovićem.  I to na inicijativu Marka Nikolića.
Verodostojnost ove informacije proverili smo upravo kod prvog čoveka struke crno-belih:
Ne bih zaista želeo da pričam ni o potencijalnim odlascima, a kamoli o dolascima, da me ne bi neko shvatio pogrešno. Oumarua sam trenirao praktično do juče, Babovića izuzetno cenim i to je sve što mogu da kažem – ostao je Nikolić zagonetan, ne potvrđujući, ali ni ne odbijajući mogućnost da će se po povratku ekipe sa prvog dela priprema Partizan pojačati igračima koji su po njegovom ukusu.
Abubakar Oumaru otišao je iz Vojvodine letos iskoristivši klauzulu iz ugovora da uz određeno obeštećenje može da napusti klub. Potpisao je tada dvogodišnji ugovor sa Beverenom i upravo ta ugovorna obaveza je i najveća prepreka za realizaciju transfera.
Stefan Babović je letos umalo postao fudbaler Vojvodine i to na inicijativu Marka Nikolića. Zbog razmirica u samoj Vojvodini – odustao je od toga i šest meseci igrao u Voždovcu na poziv trenera Nenada Lalatovića.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Babović i Oumaru stižu u Partizan!?

Izvor: Dzungla.org, 31.Jan.2014, 00:48

OD IZVEŠTAČA SPORTA: BELEKOdlazak Miloša Jojića, kao i činjenica da ih vezista na probi Andrea Mutombo nije zadovolјio u minulih nekoliko dana rada, navela je čalnike Partizana da posegnu za angažovanjem novih fudbalera.Crno-beli su u pregovorima sa svojim bivšim igračem – Stefanom...

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.