Otvoren Partizanov šop, fudbaleri se družili sa navijačima

Izvor: RTS, 09.Okt.2017, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren Partizanov šop, fudbaleri se družili sa navijačima

U centru Beograda, na Terazijama, otvoren je novi Partizanov butik, u kojem će navijači crno-belih moći da kupe rekvizite vezane za crno-belu porodicu.
Otvaranju Partizanovog šopa prisustvovali su fudbaleri Saša Ilić, Miroslav Vulićević, Zoran Tošić i Bojan Ostojić, kao i košarkaš Tadija Tadić.

Oni su se družili sa navijačima, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << fotografisali, delili autograme i potpisivali kupljene suvenire i dresove.
"Ovo je stvar koju svaki ozbiljan klub ima i drago mi što Partizan ima svoj butik gde navijači mogu da kupe stvarčice, dresove, poklone... To je normalno u svakom ozbiljnom, evropskom klubu", rekao je Tošić novinarima.
Miroslav Vulićević je naveo da mu druženje sa navijača uvek prija.
"Druženje sa navijačima uvek predstavlja veliko zadovoljstvo. Navijači nam daju fenomenalnu podršku, uvek su uz nas i hvala im na tome. Pozivam ih da dolaze u još većem broju", rekao je Vulićević.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Terazije u crno-belom (FOTO/VIDEO)

Izvor: B92, 09.Okt.2017

U centru Beograda, na Terazijama, u ponedeljak je otvoren novi Partizanov butik, u kojem će navijači crno-belih moći da kupe rekvizite crno-bele porodice. Oni su se družili sa navijačima, fotografisali, delili autograme i potpisivali kupljene suvenire i dresove.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.