Otpao Andrija Živković! Partizan dve sedmice bez najboljeg igrača

Izvor: MozzartSport.com, 05.Okt.2015, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otpao Andrija Živković! Partizan dve sedmice bez najboljeg igrača

Talentovani vezista neće u poslednji čas otpao i sa spiska reprezentacije

Ni za Partizan, ni za Srbiju. Andrija Živković mora na pauzu. Predah u prvenstvu Superlige, nastao usled obaveza državnog tima, mladi vezista će iskoristiti doslovce da zaleči povredu.

Prema rečima selektora Radovana Ćurčića, jedan od najboljih fudbalera crno-belih otpao je sa spiska reprezentacije za mečeve sa Albanijom i Portugalom, jer je nedavno doživeo povredu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mišićnog vlakna, koja zahteva dve sedmice pauze. Možda i cele tri.

Umesto Andrije Živkovića pod zastavu je pozvan Aleksandar Katai iz Crvene zvezde.

To znači da Živković neće konkurisati za tim Partizana u poslednjem meču 12. kola Superlige protiv Čukaričkog i da će, u najboljem slučaju, na raspolaganju Zoranu Milinkoviću biti tek za gostovanje u Surdulici 14. oktobra ili duel sa Javorom u Humskoj tri dana kasnije.

Podsetimo, crno-beli od 19 sati igraju protiv Brđana, a u timu neće biti povređenih Abubakara Oumarua, Gregora Balažica, Marka Jevtovića i Saše Ilića, a posle najnovijeg razvoja događaja i Andrije Živkovića.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.