Otkud Bojan Radovanović u loži Partizana!?

Izvor: Mondo, 28.Apr.2016, 12:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkud Bojan Radovanović u loži Partizana!?

Bojan Radovanović, bivši član uprave Partizana, koji je tvrdio da je Nenad Bjeković nameštao utakmice, obreo se u loži stadiona crno-belih, kao gost Čukaričkog, prenosi TV Partizan.

Foto: MN Press

Mnogo toga zanimljivog dešavalo se pre, za vreme i posle utakmice Partizan - Čukarički, koji je pripao ekipi sa Banovog brda. Ujedno, bio je to prvi poraz Partizana posle dva meseca.

Ali, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << taj meč imao je uvertiru u tvrdnjama ljudi iz Čukaričkog, baš nekoliko dana pre utakmice sa Partizanom, da na leto žarko žele da dovedu jednog od najboljih igrača Partizana ovog proleća Nemanju Mihajlovića. Tu informaciju potvrdili su i trener i sportski direktor Čukaričkog, Milan Lešnjak i Vladimir Matijašević, a iz Partizana im je odgovoreno da mogu samo da sanjaju, odnosno da ako imaju 10 miliona evra mogu da kupe Mihajlovića.

Mnogi su ovo razumeli i protumačili kao "igricu" pred derbi utakmicu plej-ofa. A onda je došla utakmica...

U komentaru TV Partizan pod naslovom "Gore i od gađanja jajima", navodi se da se u zapadnoj loži stadiona obreo niko drugi do Bojan Radovanović - nekadašnji član uprave Partizana, čiju je "ispovest" pre mesec dana, u feljtonima objavljivao jedan sportski list, a koji je tvrdio da je Nenad Bjeković (čiji je bio saradnik) "nameštao utakmice, plaćao sudije da nameštaju 'večiti derbi'"...

Radovanović je, navodi se u komentaru TV Partizan, došao u ložu kao predstavnik Čukaričkog(!)

"To je druga ekstremno provokativna poruka Čukaričkog da u centralnu ložu dovedi pravo iz te klevetničke kampanje. Kako je taj čovek završio kao gost Čukaričkog?", pita se u komentaru urednik TV Partizan Željko Pantić.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.