Otkriveno - Partizan juri bivšeg kapitena Barselone! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2018, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otkriveno - Partizan 'juri' bivšeg kapitena Barselone! (video)

Pitomac La Masije nalazi se na meti vicešampiona Srbije i izgleda da je transfer blizu realizacije.

Vicešampion Srbije već je završio dva velika posla na letnjoj transfer pijaci, a ukoliko se poslednje informacije pokažu tačnim brzo će uslediti i nove promocije.

Nakon Nemanje Nikolića i Rikarda Gomeša opremu fudbalskog kluba Partizan trebalo bi da zaduže Goran Zakarić (Željezničar) i Martin Milec >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << (Maribor), ali i štoper sa španskim pasošem kojeg je preporučio Miroslav Đukić.

Do danas nije bilo informacija o tome koji je igrač u pitanju ali je "Telegraf" preneo da se radi o pitomcu "La Masije" i fudbaleru koji je svojevremeno bio kapiten Leu Mesiju u mlađim kategorijama Barselone.

Partizan je navodno na pragu angažovanja Marka Valjentea (31) koji je prethodnu sezonu proveo u belgijskom Eupenu!

Nije teško sabrati dva i dva, Mark Valjente je bivši igrač Valjadolida, sarađivao je sa Miroslavom Đukićem u vreme dok je srpski stručnjak vodio ovaj španski tim i to bi trebalo da olakša posao crno-belima u procesu realizacije transfera.

Štoperu rođenom u Granoljersu nadomak Barselone predviđana je velika karijera što potvrđuje i podatak da je bio kapiten Barse u generaciji u kojoj su igrali Sesk Fabregas, Leo Mesi i Đerar Pike.

Kada je prošao sve selekcije katalonske mašinerije Valjente nije uspeo da se nametne u prvom timu pa je karijeru nastavio u Atletiko Sevilji, a zatim se 2010. godine preselio u Valjadolid.

Pet godina branio je Mark Valjente boje Valjadolida, da bi u leto 2015. prešao u Makabi iz Haife za koji je nastupao do prošlog leta. Kao što je rečeno, Španac je u prošloj sezoni igrao za Eupen i upisao 31 prvenstveni nastup.

Ako je verovati specijalizovanom portalu "transfermarkt", Mark Valjente je ugovorom vezan za belgijski klub do narednog leta, pa ostaje da vidimo koliko će Partizan morati da izdvoji za obeštećenje.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.