Otkrivena suma zbog koje je Jović tužio Partizan

Izvor: B92, 06.Jun.2023, 18:37

Otkrivena suma zbog koje je Jović tužio Partizan

Mlada nada Partizana Nemanja Jović odlučio je da posegne za tužbom protiv kluba iz Humske, što je uzburkalo ovdašnju fudbalsku javnost.

Da se Partizan raspada po svim šavovima, to smo odavno znali, a krizu je produbila činjenica da je tužbu uputio igrač od koga su se mogli očekivati milioni na ime eventualnog budućeg transfera.

Ovako, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << zapravo je milionski dug koji crno-beli imaju prema Nemanji Joviću, preneo je "Mozzartsport".

Tačnije, skoro milionski, pošto je 900.000 evra suma koja se duguje mladom igraču i zbog koje je posegnuo za višim instancama u Fudbalskom savezu Srbije.

Ostaje pitanje kako je Partizan uspeo da nabije toliko dugovanje za godinu i po dana od kako je Jović prvotimac, kao i kolika je zapravo njegova plata kao mladog igrača.

Svakako nije bilo bonusa od osvojenih trofeja, kojih u Humskoj nema već pune četiri sezone.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.