Otišao i oprostio Partizanu dug od 80 HILJADA evra (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Sep.2017, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otišao i oprostio Partizanu dug od 80 HILJADA evra (FOTO)

Informacija potvrđena i na klupskom sajtu.

Uroš Đurđević nedavno je napustio Partizan i potpisao ugovor sa Olimpijakosom. Napadač je već zaigrao za crveno-bele iz Pireja, a crno-beli su mu još jednom poželeli sreću. Takođe, potvrdili su da je Đurđević oprostio dug od 80.000 evra.

VAŽNO SAOPŠTENJE UPRAVE PARTIZANA: Grobari na ovo posebno obratite pažnju (FOTO) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

NIJE MOGLO DRUGAČIJE: Svi u Bern, a on u Rim na OPERACIJU (FOTO)

- Posle sjajne sezone u dresu crno-belih u kojem je postigao 24 prvenstvena gola za klub iz Humske, sada već bivši golgeter Partizana Uroš Đurđević nastavio je svoju internacionalnu karijeru u grčkom Olimpijakosu. Kao pre tri nedelje, kada se posle 155. večitog derbija pozdravio sa navijačima i saigračima, tako i danas, FK Partizan mu želi puno uspeha, kako u daljoj fudbalskoj karijeri, tako i na privatnom planu!

Posebno mu se zahvaljujemo na izuzetnoj ljudskoj i profesionalnoj saradnji tokom boravka u Humskoj, gde je po napuštanju kluba oprostio dug od 80.000 evra. Uz punu podršku za sve buduće sportske uspehe - navedeno je na sajtu Partizana.

Futsal Orlovi počinju bitku za Evropsko prvenstvo (FOTO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.