Osveta Partizana: Živković u Teleoptiku

Izvor: Vesti-online.com, 04.Feb.2016, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Osveta Partizana: Živković u Teleoptiku

Nema pomaka u razgovorima na relaciji Partizan - Andrija Živković. Mladi vezista je i dalje na Kipru, na pripremama crno-belih, ali uskoro se vraća za Beograd.

Kako saznaje "Blic", Andrija Živković u petak biće vraćen sa priprema Partizana sa Kipra, a treniraće sa fudbalerima Teleoptika, crno-bele filijale. Ovo je epilog sage koja traje već neko vreme, posle svih mogućih molbi i apela, Andrija Živković, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << njegov otac Jovica i agent Predrag Đorđević nisu popustili.

Partizan će tako u drugu deo sezone da uđe bez ubedljivo najboljeg igrača, kome ugovor sa crno-belima ističe u junu. Partizanu ostaje da plati milionske "penale" menadžeru Piniju Zahaviju, dok će mladi as na leto da bira gde će da nastavi karijeru.

Hajka koju cu crno-beli vodili protiv mladog asa izazvala je samo bumerang efekat. Za nauk...

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nazire se kraj sage - Poznata sudbina Andrije Živkovića?!

Izvor: Sportske.net, 04.Feb.2016

Sagi se konačno nazire kraj, epilog neće biti dobar ni po Partizan ni po Andriju Živkovića...Naime, kako prenosi Blic, Andrija Živković će u petak biti vraćen sa priprema, a do kraja sezone treniraće sa igračima Teleoptika...Inače, ova sapunica traje nedeljama unazad, nakon drugog otvorenog...

Nastavak na Sportske.net...

Osveta Partizana: Živković u autu

Izvor: Vesti-online.com, 04.Feb.2016

Nema pomaka u razgovorima na relaciji Partizan - Andrija Živković. Mladi vezista biće vraćen u Beograd i na njega se neće računati u prolećnom delu sezone...Andrija Živković u petak će biti vraćen sa priprema Partizana sa Kipra. Ovo je epilog sage koja traje već neko vreme, posle svih mogućih...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.