Ostojić „kuca” otkaz Andersonu

Izvor: Sportski Žurnal, 30.Mar.2012, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostojić „kuca” otkaz Andersonu

Stigao je Miloš Ostojić – neka pakuje kofere Anderson Markeš! Prekomanda talentovanog štopera iz Teleoptika u prvi tim Partizana može se tumačiti željom čelnika kluba da izbegnu reprizu slučaja „Matija Nastasić”, ali je signal da se papreno plaćenom internacionalcu iz Brazila sprema otkaz.
Mada to niko u Humskoj 1 ne želi javno da potvrdi, opšti je zaključak da bivši kapiten Sao Kaetana >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << nije zadovoljio kriterijume crno-belih. Od julskog dolaska odigrao je 180 minuta, postigao gol Radničkom, na zimskim pripremama nije se izborio ni za status rezerve, a svih šest utakmica prolećne sezone njegovo ime bilo je van protokola.
Zbog svega pobrojanog, u taboru srpskog prvaka uveliko razrađuju plan kako da se reše momka koji zarađuje 240.000 evra godišnje i oslobode prostor za super talentovanog izdanka Omladinske škole, koji se učinkom u filijali i radom u pripremnom periodu preporučio Avramu Grantu.
Samo za slučaj da se ne desi veleobrt, ovakav scenario ostvariće se u junu, mada postoje nagoveštaji da bi i pre toga Miloš Ostojić mogao da zaigra za prvi tim, pošto ima sve preporuke da uspe.
- Sve se dogodilo iznenada. U utorak, na treningu Teleoptika, šef struke Vuk Rašović mi je predočio da ću se vratiti u prvi tim, istog dana sam raskinuo pozajmicu sa filijalom, a narednog sam licenciran za prvi tim, posle čega sam zadužio dres broj 40 – ushićeno priča momak iz Suve Reke, uz napomenu da sa Avramom Grantom još nije razgovarao.
- Razlog što ranije nisam stigao do prvog tima je, isključivo, zdravstvene prirode. Povrede zadnje lože i leđa su me toliko mučile, sputale u razvoju, da nisam uspevao da sastavim ni celu sezonu. Znate li da mi minulih šest meseci u Teleoptiku predstavlja prvi period kontinuiranog igranja za poslednje četiri godine?

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Ostojić „kuca” otkaz Аndersonu

Izvor: Utakmica.rs, 30.Mar.2012

Stigao je Miloš Ostojić – neka pakuje kofere &#1040;nderson Markeš! Prekomanda talentovanog štopera iz Teleoptika u prvi tim Partizana može se tumačiti željom čelnika kluba da izbegnu reprizu slučaja "Matija Nastasić", ali...Zurnal.rs

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.