Ostojić: Ponovo sam osetio tu draž…

Izvor: Mondo, 27.Sep.2018, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostojić: Ponovo sam osetio tu draž…

Bojan Ostojić konačno se vratio u tim Partizana.

Zoran Mirković vratio je protiv Kolubare u tim Partizana Bojana Ostojića.

Štoper crno-belih, koga dugo nije bilo u planovima bivšeg šefa stručnog štaba Miroslava Đukića i koji je prošlog leta bio na izlaznim vratima iz Humske, ponovo je "osetio" teren.

Partizan je u sredu u Lazarevcu sa izmenjenim timom pobedio Kolubaru >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa 2:1 i plasirao se u osminu finala Kupa Srbije.

"Drago mi je da sam posle dužeg vremena mogao da ponovo osetim čari ovakve fudbalske utakmice, a posebno me raduje što smo odigrali odlično i što sam imao priliku da ponovo budem u tandemu sa Nemanjom Miletićem", rekao je iskusni štoper.

"Konkurencija u Partizanu je velika na svim pozicijama, ali svi strpljivo čekamo svoje šanse i kada je dobijemo važno je da pokažemo maksimum. Drago mi je da je Partizan pokazao da je zrela ekipa koja može svakim danom da napreduje i bude u trci za titulu kao što se očekuje", rekao je Ostojić za klupski sajt.

Levi bek Slobodan Urošević, koji je asistirao kod oba gola, rekao je da je ekipa odigrala dobro, s obzirom da je bila sastavljena od igrača koji do sada nisu imali veliku minutažu.

"Kontrolisali smo utakmicu, prošli dalje i pokazali da na drugi tim može itekako da se računa. Svakako mi asistencije znače za samopouzdanje, a posebno mi je drago mi je sto je (Nemanja) Nikolić dao gol jer se i privatno družimo. Znam kakav je igrač i da je ovo samo njegovo zagrevanje za dalje. Što se tiče (Armina) Đerleka on je veoma talentovan mlad igrač, dobro sarađujemo kada igramo zajedno, a posebno mi je drago što je postigao prvenac na moju asistenciju. Nadam se da će nastaviti sa dobrim igrama", naveo je Urošević.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.