Ostoja o ostanku Obradovića: Bitno mi je da ima jasnu sliku o našem budžetu VIDEO

Izvor: B92, 09.Feb.2024, 19:50

Ostoja o ostanku Obradovića: Bitno mi je da ima jasnu sliku o našem budžetu VIDEO

Ostoja Mijailović, predsednik KK Partizan, govorio je u razgovoru za TV Prva o produžetku saradnje sa trenerom Željkom Obradovićem.

Popularni Žoc ima tek još nekoliko meseci ugovora sa crno-belima, kada će isteći period od tri godine koliko je obećao navijačima "parnog valjka" kada se vratio u srpsku prestonicu.

"Potpuno je glupo komentarisati o značaju Željka Obradovića. Čovek je najtrofejniji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << košarkaški trener. O produžetku saradnje razgovaramo unutar kluba, naša želja je da nastavimo saradnju. Ne vidim razlog da to bude drugačije. Bitno je da ima jasnu sliku sa čime raspolažemo sledeće sezone kada je novac i budžet u pitanju", jasan je Mijailović.

Govorio je i o nedavnom poravku predsednika Evrolige Dejana Bodiroge u Beogradu, gde je bilo nagoveštaja da će se govoriti o "A" licenci za srpske klubove.

"Imali smo sastanak i o tome ne bih govorio previše. Evroliga će izdati saopštenje i nešto više će govoriti o tome. Primarno je za srpske klubove da sledeće sezone igraju Evroligu. Mislim da se format neće menjati sledeće sezone. Dugoročni cilj Partizana jeste da napravimo dugoročnu saradnju sa Evroligom, da možemo da planiramo", objasnio je Mijailović.

Crno-beli će u Nišu na predstojećem Kupu Radivoja Koraća pokušati da stignu do prvog trofeja.

"Želim da pošaljem poruku, pre svega našim, a onda i drugim, da to bude praznik košarke i da se smanje tenzije. Neka pobedi bolji", zaključio je Mijailović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

OSTOJA MIJAILOVIĆ O PROTUŽETKU SARADNJE SA OBRADOVIĆEM: „Glupo je komentarisati njegov značaj!“

Izvor: HotSport.rs, 09.Feb.2024

„Evroliga će izdati saopštenje i nešto više će govoriti o tome.„ Ostoja Mijalović, predsednik košarkaškog kluba Partizan je na gostovanju na TV Prva istakao je da aktuelni trener crno-belih Željko Obradović ima potpuno povrenje svih članova pomenutog kluba.  „Potpuno je glupo komentarisati...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.