Izvor: Piplmetar.rs, 26.Dec.2023, 21:31

Ostoja Mijailović emotivno o 2023. godini u Parizanu: „Kada pogledam i pomislim na to, iskreno mi se plače“

S. G., 
S. T.


Predsednik KK Partizan jako je zadovoljan ovom godinom sa crno-belima

Foto: Telegraf.rs


Predsednik Košarkaškog kluba Partizan, gospodin Ostoja Mijailović obratio se na tradicionalnom koktelu u jednom lokalu na Dorćolu prisutnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << novinarima, igračima i prijateljima kluba.
On je bio jako srećan i zadovoljan učinjenim sa crno-belima ove sezone, a emotivno kaže da mu mnogo znači što je klub od niskih grana došao do onih najviših.
– Pre svega hvala što ste došli na ovo crno-belo porodično druženje. Ja se sa ovoga mesta sedmi put obraćam, dakle sedam godina sam na čelu kluba, to je pitanje časti, a ne nečega drugoga. Kada pogledam i pomislim šta smo prošli za ovih sedam godina kao crno-bela porodica, od jednog teškog ponora do velike organizacije koja je ostavila veliki trag prošle sezone, iskreno da vam kažem plače mi se. Verujem da se to radi i mojim kolegama koji su saborci sa mnom sedam godina.
Dodaje da je 2023. godina bila jako uspešna i da su ciljevi ostvareni.
– Godina koja je ostala iza nas, bila je poprilično uspešna. To je godina u kojoj smo završili takmičenje u Evroligi sa uspešnim rezultatom, jednom velikom organizacijom, gde smo više od pola miliona ljudi dočekali u Evropi, a imali 397 miliona pregleda imali na raznim mrežama Evrolige. Osvojili smo ABA ligu nakon osam sezona i osam sezona verovanja crno-belih navijača. Hvala im od srca što su verovali da ćemo doći tamo gde pripadamo, a to je da budemo prvi u Jadranu i među najboljima u Evropi. Hvala prošloj generaciji na prošloj sezoni, celom stručnom štabu, ljudima iz kluba koji su radili da organizacija bude velika, sponzorima koji su uložili puno novca i navijačima koji su kupovali karte. 
Ističe da o tekućoj sezoni ne treba suditi na njenoj polovini i da račune treba svoditi na samom kraju.
– Ova sezona je u Evroligi počela uspešno, u ABA ligi je počela uspešno, izgubili smo nekoliko utakmica i s tim u vezi sam hteo da kažem da verujete ovim momcima, nemojte nam suditi na pola sezone, račune ćemo svoditi na kraju sezone. Želim vam uspešnu Novu godinu, Božićne praznike, a mi da svi više volimo i bodrimo naš Partizan, živi bili! – rekao je Mijailović.
(Telegraf.rs)


Video: Igor Duljaj i Ostoja Mijailović došli zajedno na Partizanov novogodišnji koktel

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381
64 8939257
(WhatsApp / Viber / Telegram).
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja
pogledajte uputstva na stranici Uslovi
korišćenja.

Sport

Najnovije iz rubrike Sport

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.