Ostavke najavile vrelo leto: Kako ugasiti požar u KK Partizan?

Izvor: BKTV News, 14.Jun.2017, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ostavke najavile vrelo leto: Kako ugasiti požar u KK Partizan?

Košarkaški klub Partizan danas je i zvanično ostao bez predsednika, nakon ostavke Nikole Pekovića, juče je klub napustio trener Aleksandar Džikić, a dan ranije poslovni direktor Žarko Stijović.

Peković je naglasio da je tokom njegovog mandata koji je započeo 2015. godine dug od 6,5 miliona evra umanjen za dva miliona, za šta je još jednom zahvalio sponzorima, Vladi Srbije i Aleksandru Vučiću >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << .

Ipak, Partizan u prošle dve godine nije osvojio nijedan trofej, nije se istakao nijedan talentovani igrač, iako Peković smatra da su se "selekcije na takmičarskom planu maksimalno borile i dostojno branile boje Partizana".

Stiče se utisak da je bivši trener "crno-belih" Aleksandar Džikić uložio maksilmalne napore da s budžetom za igrače od 700.000 evra, te povredama i svime što je pratilo Partizan u sezoni na izmaku, izvuče maksimum od tima.

Da sve ne štima kako treba videli smo više puta tokom sezone, kada su se recimo upravo Džikić i Novica Veličković pokoškali posle meča s Vršcem, pa su se verbalno sukobili direktor Dragan Todorić i Stefan Birčević, koje su stručni štab i igrači razdvojili i tako dalje...

Koje je rešenje Partizanovog problema, to se ne zna.

Privatizacija svakako, ali ako je dug oko četiri, pet miliona, malo ko će se prihvatiti uloge "vatrogasca". Naročito ako se u obzir uzme da klub ne igra Evroligu koja donosi kakvu-takvu finansijsku dobit, već Evrokup.

Sve mora da se reši što pre jer je nezadovoljstvo veliko, kako kod igrača i Uprave, tako i kod armije vernih navijača, koji su čak ove sezone u nekoliko navrata skupljali pomoć voljenom klubu.

Vrelo leto je pred timom iz Humske... Videćemo kako će se rashladiti.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.