Izvor: RTS, 29.Jan.2023, 10:17

Osokoljeni Partizan dočekuje Mornar posle pobede u evroligaškom večitom derbiju

Košarkaši Partizana igrau meč 17. kola ABA lige protiv Mornara od 19 časova u "Štark" areni. Tok utakmice možete da pratite na našem portalu.
Partizan se revanširao Crvenoj zvezdi u drugom susretu večitih rivala u Evroligi, ali se foku sa slavlja morao brzo preseliti na novog protivnika.

Mornar iz Bara je tim od kog se više očekivalo. Predposlednji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su sa skorom 5-10. Jedino vredno pažnje u ovoj sezoni bile su neverovatna poenterska izdanja Fetsa Rasela. Omaleni i hitri Amerikanac je nedavno napustio klub i prešao u turski Galatasaraj.
Pošto je razlika u klasi evidentna, valja očekivati da Željko Obradović odmori nosioce i pruži veću minutažu mlađim igračima. Na Trifunoviću, Smailagiću i Vukčeviću je mogućnost da opet zablistaju.
Meč počinje od 19 časova, a tok utakmice možete da pratite na našem portalu. 
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Evroliga

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Derbi u Železniku ubedljivo pripao Zvezdi

Izvor: RTS, 29.Jan.2023

. Košarkaši Crvene zvezde savladali su u Železniku ekipu FMP-a sa 99:84, u derbi meču 17. kola ABA lige.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.