Orlandić: Ne potcenjujem ni Partizan, niti bilo koju ekipu

Izvor: Sportske.net, 13.Sep.2016, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orlandić: "Ne potcenjujem ni Partizan, niti bilo koju ekipu"

Napadač Crvene zvezde Petar Orlandić osetio je potrebu da rastumači izjavu koju je dao nakom meča sa Bačkom, a koja je protumačena na različite načine.

Crnogorski internacionalac iz redova Crvene zvezde Petar Orlandić ušao je u golgetersku seriju u domaćem šampionatu, a nakon duela sa Bačkom na stadionu "Rajko Mitić" izjavio je da želi da nastavi u istom ritmu.

Četiri dana pre 152. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "večitog derbija" Petar Orlandić je osetio potrebu da objasni šta je govorio posle meča sa Bačkom i naglasi da su pojedine izjave pogrešno prenesene i protumačene.

"Naslovi moje izjave posle utakmice sa Bačkom ne odgovaraju samim izjavama. Nisam rekao da ću da zabijem gol Partizanu, niti sam rekao da idemo po tri boda u Humsku, niti sam izjavio da sanjam da dam gol Partizanu" objasnio je Orlandić.

Crnogorski napadač je na poslednje tri prvenstvene utakmice postigao četiri gola, a kako trenutno stoje stvari mogao bi da dobije šansu da počne 152. "večiti derbi".

"Pitanje novinara bilo je da li bih voleo da dam gol u derbiju i da li ću nastaviti golgetersku seriju. Nisam odgovorio potvrdno na pitanje o golgeterskoj seriji, već sam rekao da je na šefu da odluči ko će igrati, a da ću, ako budem igrao, dati sve od sebe da postignem gol, jer svaki napadač to želi. Ne potcenjujem ni Partizan, ni bilo koju drugu ekipu" poručuje Orlandić.

Ukoliko portugalski internacionalac Hugo Vieira ne bude mogao da nastupi u Humskoj zbog problema sa povredom jasno je da će Petar Orlandić dobiti priliku da počne meč i pokaže da najbolje govori na terenu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.