Orkestrirane uvrede za igrače Partizana u Pireju

Izvor: Vesti-online.com, 01.Avg.2017, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Orkestrirane uvrede za igrače Partizana u Pireju

Fudbaleri Partizana doživeli su malu neprijatnost u završnici treninga koji su odradili na stadionu "Karaiskaki" dan uoči revanš meča 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona u kom će u sredu gostovati Olimpijakosu.

Malo je nedostajalo da ne bude nikakvih incidenata pošto je od dolaska crno-bele ekspedicije u Atinu pa sve do samog kraja treninga >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << sve bilo u redu uz gostoprimstvo na visokom nivou od strane domaćina.

Međutim, sve su pokvarili domaći navijači koji su se okupili ispred stadiona, njih oko 50 kako bi dobro poznatim uvredama "častili" gosteiz Beograda i to na srpskom jeziku. Istina, to i ne čudi s obzirom da je poznato da su "Gejt 7" i beogradske "delije" u bratskim odnosima.

Ipak, nakon što je domaćin zapretio navijačima da že pozvati policiju kako bi sprečila eskalaciju oni su se razišli pa većih problema nije ni bilo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.