Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Maj.2023, 12:18

Optužen jedan od vođa Partizanovih navijača za napad na policajca

Više javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je danas Višem sudu u Beogradu optužni predlog protiv jednog od vođa Partizanove navijačke grupe "Shadows" Davida V. (24) zbog opravdane sumnje da je 11. aprila ove godine nasrnuo na policijskog službenika prilikom pražnjenja tribine stadiona FK Čukarički na prekinutoj utakmici između FK Čukarički i FK Partizan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VJT traži pritvor i opoziv uslovne za navijača osumnjičnog za napad na policajca

Izvor: Danas, 31.Maj.2023

Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da je podnelo Višem sudu predlog da se odredi pritvor i da se opozove uslovna osuda od godinu dana zatvora D. V. osumnjičenom da je nasrnuo na policajca na prekinutoj utakmici FK Partizan i Čukarički.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.