Oproštaj Partizana protiv Šahtjora

Izvor: RTS, 16.Dec.2009, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oproštaj Partizana protiv Šahtjora

U poslednjem 6. kolu Lige Evrope fudbaleri Partizana na svom stadionu igraju protiv Šahtjora. Utakmica počinje u 21 sat i 5 minuta. UEFA je naredila da se igra uprkos snegu. U Partizanu uveravaju da će stadion biti očišćen.

Prvi stručnjak Partizana Goran Stevanović obećava da će šampion Srbije pružiti maksimum i pokazati kako ambicije crbo-belih nisu limitirane. Za ovaj meč Stevanović neće moći da računa na Klea, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Vašingtona i Nenada Đorđevića.  

Trener Mirčea Lučesku doveo je trenutno najjači sastav u kome neće biti samo bolesnog Srne i povređenih Kučera i Ilsinja.

Trener gostiju bio je veoma iznenađen velikim snegom koji pada u Beogradu i konstatovao da će to pokvariti meč. 

Hotel Hajat je Šahtjorova baza . U večernjim satima u utorak je ekipa iz Donjecka održala trening u Zemunelu, umesto na stadionu crno-belih, zbog toga što čišćenje terena počinje u sredu. 

Lučesku je napomenuo želju Šahtjora da odigra dobar meč sa Partizanom, ali da mu vremenski uslovi to nažalost neće dozvoliti. Ipak, pohvalio je Partizan uz konstataciju da su crno-beli veoma poznat tim u evropskim okvirima, ali da se ove jeseni nalaze u maloj krizi. Bez obzira na to, Lučesku je dobro analizirao igru Partizana i smatra da njegovi momci spremno izlaze na megdan crno-belima, iako taj meč nikome ništa specijalno ne donosi.

Partizan - Šahtjor 1:0 (12.minut)
Pogledaj vesti o: Partizan,   Kleo

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.