Oproban recept, na AZ Alkmar u Humskoj ipak sa navijačima!

Izvor: Sportske.net, 10.Sep.2019, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oproban recept, na AZ Alkmar u Humskoj ipak sa navijačima!

Partizan ponovo povukao dobar potez, ovoga puta ima i više vremena za organizaciju.

Partizan je danas dočekao odluku UEFA na žalbu u vezi kazne dve utakmice pred praznim tribinama.

Odgovor je glasio "ne", pa su se u upravi dosetili da primene recept sličan onom u prvom meču plejofa za Ligu Evrope protiv Moldea.

"Crno-beli" pozivaju sve škole fudbala i fudbalske klubove da prijave >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << decu do 14 godina kako bi ispunili tribine u Humskoj i pomogli fudbalerima na prvom meču grupne faze Lige Evrope protiv AZ Alkmara.

Sličnu scenu smo videli i na meču sa Norvežanima kada su mališani zdušno bodrili Partizan i dodatno motivisali igrače da stignu do preokreta i pobede.

Nadamo se da će i ovog puta biti talija.

Prva utakmica Partizan – AZ Alkmar igraće se u četvrtak 19.09.2019. bez prisustva publike, odnosno uz ponovno aktiviranje opcije Diciplinskog pravilnika o prisustvu gledalaca do 14 god. iz Omladinske škole FK Partizan i škola fudbala širom Srbije.

Telefon za prijave: 011/2197437

— FK Partizan (@FKPartizanBG) 10. септембар 2019.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NAKON ZABRANE UEFE: Partizan se ponovo oslanja na Omladinsku školu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Sep.2019

''Crno beli'' će ipak imati podršku...Fudbalski klub Partizan u ovoj sezoni Lige Evrope igraće u grupi sa Mančester Junajtedom, AZ Alkmarom i Astanom. Iako je Uefa zabranila navijačima iz Humske da prisustvuju na utakmici sa AZ Alkmarom, uprava Partizana je našla sjajno rešenje...Partizan je danas...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.