Opet odložena utakmica Partizan - Rad

Izvor: Studio B, 02.Sep.2015, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Opet odložena utakmica Partizan - Rad

Utakmica šestog kola Superlige između Partizana i Rada, koja je trebalo da bude odigrana 9. septembra, ponovo je odložena na zahtev ‘crno-belih'.

Kao razlog za odlaganje šampion Srbije je naveo pozivanje velikog broja igrača Partizana u razne reprezentativne selekcije.

Meč je prvobitno trebalo da bude odigran 15. avgusta, ali je odložen zbog obaveza Partizana u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Za sada nema informacija kada će utakmica na kraju biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << odigrana, posebno jer Partizan uskoro počinje takmičenje u Ligi Evrope.

Partizan trenutno drži treće mesto tabele sa 15 bodova, pet manje od vodeće Crvene zvezde, ali i utakmicom manje. Rad je na 12. poziciji sa osam bodova.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.