Oli ne pušta Šćepovića u Partizan

Izvor: Sportske.net, 16.Maj.2015, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oli ne pušta Šćepovića u Partizan

Napadač Olimpijakosa Marko Šćepović voljan je da se vrati u Humsku ali klub u čijem se vlasništvu nalazi nema nameru da ga se tako lako odrekne.

Srpski internacionalac Marko Šćepović označen je kao jedna od Partizanovih transfer meta za predstojeći prelazni rok ali se čini da crno-beli neće tako lako dobiti natrag svog bivšeg napadača.

Mlađi od braće Šćepović prekobrojan je u Olimpijakosu o čemu govori i to što ga je grčki klub u sezoni na izmaku >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dva puta slao na pozajmice. Kao takav trebalo bi da bude dostupan za transfer ali su Grci "okrenuli ploču" kada su čuli za interesovanje Partizana.

Transfer Marka Šćepovića u Partizan pokušao je da izdejstvuje i bivši napadač Crvene zvezde i Olimpijakosa Marko Pantelić ali su predstavnici kluba iz Pireja dali negativan odgovor.

Mogućnost da napadač Olimpijakosa karijeru nastavi u Humskoj još uvek je na stolu a Grci bi mogli da popuste ukoliko Partizan ponudi dobre procente od naredne prodaje.

Marko Šćepović preselio se u Olimpijakos početkom septembra 2013. godine ali se nije uklopio u novi klub pa je čitavu sezonu 2014/2015 proveo na pozajmici u Majorci i Tereku iz Groznog.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.