Okončan posao, prvak sveta stigao u Partizan!

Izvor: Sportske.net, 22.Avg.2017, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Okončan posao, prvak sveta stigao u Partizan!

Ekipa Miroslava Đukića ima novo pojačanje.

Kako su večeras prenele "Večernje novosti", zlatni "orlić" sa Svetskog prvenstva na Novom Zelandu, Nemanja Antonov, novo je pojačanje Partizana.

Danas je "Žurnal" najavio ovakav redosled događaja, levi bek je istakao da želi da pređe u Humsku, a do petka će sve biti obelodanjeno od strane Partizana.

Ovaj 22-godišnji fudbaler je trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << član Grashopersa, i dalje je pod ugovorom sa tim timom, a u Partizan stiže na pozajmicu.

Antonov je pre dve godine iz OFK Beograda prešao u Grashopers, a najverovatnije će biti prvi izbor Miroslava Đukića na poziciji levog beka, imajući u vidu formu Nemanje Miletića.

Ovaj transfer bi mogao da znači da Partizan želi da proda jednog od dva leva beka koji su u konkurenciji, a to su pomenuti Nemanja Miletić i Mohamed El Munir.

Ostaje da vidimo da li Partizan ima opciju da kupi našeg mladog reprezentativca koji i ne krije želju da pređe u redove crno-belih, bez obzira na rezultat utakmice protiv Videotona u četvrtak.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.