Oko 1.000 navijača Partizana u Tunu

Izvor: NaDlanu.com, 29.Avg.2013, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oko 1.000 navijača Partizana u Tunu

Fudbaleri Partizana odradili su poslednji trening pred revanš utakmicu sa Tunom u plej-ofu za Ligu Evrope, a u švajcarskoj ekipi očekuju da će na tribinama biti više od 1.000 navijača crno-belih.

Izabranici Vuka Rašovića u dobroj atmosferi dočekuju sutrašnji meč, a povici poput "gazi" i "bravo" ođekivali su stadionom u švajcarskom gradiću nadomak Berna.Podeljeni u dve ekipe fudbaleri šampiona Srbije uigravali >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << su poslednje taktičke zamisli trenera Rašovića, a i privikavali se na veštačku travu na kojoj će igrati sutra.U ekipi Tuna kažu da je do sada prodato oko 8.000 ulaznica, a da očekuju da će na stadionu, koji prima 10.000 gledalaca, biti više od 1.000 navijača Partizna.Sportski direktor Partizana Albert Nađ rekao je da se nada prolazu u grupnu fazu Lige Evrope."Očekujem da uđu u utakmicu bez straha, da ponove igru iz prvog meča posle datog gola", rekao je Nađ izveštačima iz Beograda.U prvom meču Partizan je u Beogradu prošlog četvrtka pobedio Tun sa 1:0, a revanš utakmica igraće se sutra od 20.00. Beta
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

LE (plej-of): Prekinut meč u Tunu

Izvor: Sportal.rs, 29.Avg.2013

Navijači  su posle pogotka Tuna u meču Lige Evrope protiv Partizana prekinuli meč. Počele su da lete baklje na obe strane. Ne zna se ko je prvi počeo, ali nema sumnje da će delegat meča to utvrditi i uneti u izveštaj.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.