Oglasio se predsednik Partizana, potvrđeno pisanje Sportskih

Izvor: Sportske.net, 01.Sep.2018, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se predsednik Partizana, potvrđeno pisanje "Sportskih"

Predsednik KK Partizan NIS Ostoja Mijailović oglasio se povodom informacija da su crno-belima stigle na naplatu presude BAT-a.

Vest da je KK Partizan NIS izgubio sporove sa trojicom bivših igrača i da je dužan da plati nešto preko 100.000 dolara dugovanja zabrinula je navijače.

"Sportske" su jutros prenele saznanja da je Partizan već preduzeo korake i da će vrlo brzo rešiti problem, a pisanja našeg portala potvrdio je i predsednik KK Partizan NIS >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Ostoja Mijailović.

Prvi čovek crno-belih na Tviteru je obavestio navijače kakva je trenutna situacija i kako će problem biti rešen.

"I pre presude BAT-a KK Partizan je bio svestan dospeća obaveza prema Gistu, Gordonu i Džejmsu, pa su u vezi sa tim odavno preduzeti koraci da se obaveze izmire na način koji ne ugrožava poslovanje kluba. Realizacija isplaniranih koraka predstavljaće formalnost", poručio je Mijailović.

Našem portalu je nezvanično rečeno da će dugovanja biti isplaćena dinamikom koja je praktično već dogovorena i time bi trebalo da bude stavljena tačka na pomenuti slučaj.

I pre presude BAT-a, #KKPartizan je bio svestan dospeća obaveza prema Gistu, Gordonu i Džejmsu, pa su u vezi sa tim odavno preduzeti koraci da se obaveze izmire na način koji ne ugrožava poslovanje kluba. Realizacija ispalinranih koraka predstavljaće formalnost. #MiSmoSpremni

— Ostoja Mijailovic (@Ostoja1945) 01. септембар 2018.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Mijailović: Isplata dugova Gistu, Džejmsu i Gordonu je formalnost

Izvor: MozzartSport.com, 01.Sep.2018

Predsednik košarkaškog kluba Partizana Ostoja Mijailović saopštio je da će isplata zaostalih dugovanja trojici američkih košarkaša neće predstavljati problem za crno-bele. Prema presudi BAT tribunala FIBA beogradski klub dužan je da plati oko 110.000 evra Džejmsu Gistu, Dominiku Džejmsu i...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.