Oglasio se Toki - Partizane, požuri!

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2019, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Oglasio se ''Toki'' - Partizane, požuri!

Hoće li stići dok crno-beli ne odu u Tursku?

Navijači Partizana željno iščekuju nova pojačanja, a možda i najatraktivnije ime u toj priči je Tokmak ''Toki'' Nguen, ofanzivni vezista norveškog Stromsgodseta.

On se već upoznao sa klubom iz Humske, proteklog vikenda je, uz dozvolu svog još uvek aktuelnog kluba boravio u Beogradu, posle čega se vratio u Norvešku i sada čeka konačan rasplet.

Ono što je najvažnije, popularni ''Toki'' ima >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << želju da se preseli u Partizan, ali mora da sačeka da se dva kluba dogovore oko obeštećenja.

Izvestili smo ranije, Norvežani su najpre tražili 400.000 evra, Partizan nudi 150.000 i procente od sledeće prodaje, a s obzirom da Nguenu ugovor sa Stromsgodsetom ističe na leto i da bi Norvežani mogli da ostanu bez ikakve zarade, utisak je da su Partizanove šanse velike da angažuje ovog igrača.

U međuvremenu, kako prenosi ''Novosti'', Tokmak Nguen se oglasio u norveškim medijima i tom prilikom potvrdio da je bio u Beogradu.





''Posetio sam Partizan. Sad je na njemu da dogovori uslove sa Stromsgodsetom. Ne mogu ništa više da kažem'', istakao je on.

Dakle, Partizan je na potezu, prvi čovek kluba Milorad Vučelić je takođe potvrdio da se pregovara oko Nguenovog transfera, a za šefa struke Zorana Mirkovića bi idealno bilo ako se posao realizuje u narednih par dana, do odlaska ekipe na pripreme u Tursku.

-

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.