Održana komemoracija poginulim rukometašima Partizana

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Sep.2013, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održana komemoracija poginulim rukometašima Partizana

Komemoracija mladim rukometašima Partizana, Ignjatu i Jevremu Popoviću, koji su nastradali u saobraćajnoj nesreći održana je u Klubu sportista na stadionu u Humskoj.
(FOTO: RK Partizan)
Oproštajnom skupu prisustvovali su roditelji dvojice mladića, koji su poginuli pre tri dana u saobraćajnoj nesreći na Ibarskoj magistrali, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << članovi rukovodstva crno-belih i svi igrači, od najmlađih kategorija do seniorskog tima.
Od braće Popović oprostili su se i predstavnici Sporskog društva Partizan, ali i mnogobrojni prijatelji, Ignjatovi i Jevremovi drugovi, koji su se od saigrača oprostili obećanjem da će od sada igrati za njih.
Ignjat Popović je kao golman prošao sve selekcije Partizana, a njegov mlađi brat, Jevrem, godinama je osvajao titule najboljeg igrača domaće lige. Bio je pionirski reprezentativac Srbije i igrač od koga se mnogo očekivalo.
Sahrana braće Popović je u 14 sati na groblju Orlovača.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Partizan se oprostio od tragično nastradalih momaka: Igraćemo za Jevrema i Ignjata

Izvor: Blic, 18.Sep.2013

Komemoracija nastradaloj braći, mladim rukometašima Partizana Jevremu i Ignjatu Popoviću, održana je na klupskom stadionu u Beogradu...Oproštajnom skupu prisustvovali su roditelji poginulih, uprava Rukometnog kluba Partizan, i svi igrači - od najmlađih kategorija do seniorskog tima...Od braće...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.