Odlučiće trenutna inspiracija

Izvor: RTS, 07.Apr.2012, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlučiće trenutna inspiracija

Trener košarkaša Partizana Vlada Jovanović rekao je da će pobednika predstojećeg večitog derbija odlučiti trenutna insipracija pojedinca.

"Poznajemo se dobro i među nama nema iznenađenja. Jako dobro znamo da će, kao i u svakom drugom derbiju, pobednika odrediti trenutna inspiracija, motivacija i veče pojedinih igrača", rekao je Jovanović.

Nedeljni derbi je četvrti susret Partizana i Zvede ove >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sezone. Sva tri puta crno-beli su bili uspešniji, dva puta u Jadranskoj ligi i u finalu Kupa "Radivoja Koraća".

"Ovo nam je četvrta utakmica sa Zvezdom i ona uvek nosi posebnu draž, jer dueli ovakve vrste ne mogu da se sagledaju kroz trenutnu formu ili sastav. Svaka prethodna utakmica je imala svoju specifičnost - prva je bila na veliki broj poena, druga na izuzetno mali, treća opet drugačija. Siguran sam da će tako biti i u nedelju", dodao je Jovanović.

Meč 5. kola Super lige Partizan - Crvena zvezda igra se u nedelju od 21 čas u Pioniru, a iz kluba obaveštavaju da će kapacitet dvorane biti smanjen iz bezbednosnih razloga.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.