Odložene utakmice Partizana i Zvezde u petom kolu Super lige

Izvor: Beta, 01.Avg.2022, 23:03

Odložene utakmice Partizana i Zvezde u petom kolu Super lige

Utakmice fudbalera Partizana i Crvene zvezde koje je trebalo da budu odigrane za vikend u petom kolu Super lige Srbije, odložene su danas zbog obaveza beogradskih klubova u kvalifikacijama za evropska takmičenja.Odlukom direktora takmičenja Aleksandra Pivića odložene su utakmice Vojvodina - Crvena zvezda i Partizan - Napredak."Nakon molbe fudbalskih klubova Crvena zvezda i Partizan, koje čekaju dvomeči evropskih kvalifikacija, direktor takmičenja Aleksandar Pivić odlučio je da im izadje u susret i odloži odigravanje njihovih mečeva u petom kolu Super lige Srbije", navodi se u saopštenju Zajednice Super lige.Novi termini utakmica biće saopšteni naknadno.Zvezda je trebalo da igra u Novom Sadu, ali je utakmica odložena zbog dvomeča protiv jermenskog Pjunika, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Prvi meč je u sredu u Beogradu, a revanš naredne sedmice u Jermeniji.Partizan je trebalo da dočeka kruševački Napredak u Humskoj, ali neće igrati za vikend pošto ga čeka dvomeč protiv AEK-a iz Larnake, u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evropa. Prva utakmica je u četvrtak na Kipru, a revanš je sedam dana kasnije u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

SL: Odložene utakmice Zvezde i Partizana

Izvor: B92, 02.Avg.2022, 08:49

Utakmice fudbalera Partizana i Crvene zvezde, koje je trebalo da budu odigrane za vikend u Superligi Srbije, odložene su zbog obaveza klubova u Evropi...Odlukom direktora takmičenja Aleksandra Pivića odložene su utakmice Vojvodina – Crvena zvezda i Partizan – Napredak..."Nakon molbe fudbalskih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.