Odložena utakmica između Partizana i Napretka

Izvor: BKTV News, 18.Avg.2017, 14:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odložena utakmica između Partizana i Napretka

Utakmica u okviru šestog kola Superlige Srbije između fudbalera Partizana i Napretka, koja je trebalo da se odigra u nedelju od 20 sati, odložena je, potvrđeno je Tanjugu u zajednici Superligaša.

Kao glavni razlog za odlaganje navodi se želja da crno-beli što spremnije dočekaju revans meč plej-offa za Ligu Evrope protiv mađarskog Videotona, s čime su se složili i Kruševljani.

Prethodno je odložen meč između Borca iz Čačka i Crvene zvezde, tako >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << da će oba srpska predstavnika odmarati uoči odlučujućih 90 minuta za plasman u Ligu Evrope.

Partizan gostuje Videotonu u četvrtak od 20 sati, dok Zvezda sat kasnije dočekuje Krasnodar.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Odložena utakmica Partizan - Napredak

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Avg.2017

Utakmica šestog kola Superlige Srbije između fudbalera Partizana i Napretka, koja je trebalo da se odigra u nedelju od 20 sati, je odložena, potvrđeno je Tanjugu u zajednici Superligaša...Kao glavni razlog za odlaganje navodi se želja da crno-beli što spremnije dočekaju revanš meč plej-ofa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.