Odložen meč Partizana i FMP-a, korona u taboru crno-belih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2021, 19:19

Odložen meč Partizana i FMP-a, korona u taboru crno-belih

Utakmica 16. kola ABA lige između košarkaša Partizana i FMP odložena je zbog pojave korona virusa u ekipi crno-belih.

"KK Partizan ovim putem obaveštava javnost da je utakmica 16. kola ABA lige, Partizan - FMP odložena. Nakon pristiglih rezultata testiranja na virus Kovid 19, potvrđeno je prisustvo virusa kod jednog člana stručnog štaba, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dok je još pet igrača osetilo simptome", navodi se u saopštenju Partizana.

Kako se navodi, na preporuku lekara, ekipa je odmah upućena u kućnu izolaciju.

"Svi članovi ekipe i stručnog štaba će biti ponovo testirani u najkraćem mogućem roku, a o rezultatima testiranja, klub će blagovremeno obavestiti predstavnike ABA lige, Evrokupa i kompletnu javnost.", navodi se.

Utakmica Partizan-FMP trebalo je da se odigra večeras od 19 sati u hali "Ranko Žeravica" u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Odložen meč Partizan - FMP, pozitivan test kod crno-belih

Izvor: RTS, 23.Jan.2021

Utakmica 16. kola ABA lige, između Partizana i FMP-a, odložena je zbog pozitivnog testa na koronavirus u taboru crno-belih. . Partizan je saopštio da je na testiranju potvrđeno prisustvo virusa kod jednog člana stručnog štaba, a da su petorica igrača prijavila simptome..."Na...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.