Odložen Sekretarijat Partizana, u sredu odluka o treneru

Izvor: Sportal.rs, 24.Mar.2015, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odložen Sekretarijat Partizana, u sredu odluka o treneru

Trener Partizana Marko Nikolić, kojem se navodno sprema otkaz posle serije nezadovoljavajućih rezultata u prolećnom delu Superlige Srbije, u utorak neće biti tema planiranog Sekretarijata kluba iz Humske, pošto je isti odložen za sredu, prenose beogradski mediji.

Spekulisalo se da bi Nikolić bi mogao da bude otpušten u utorak, kada je bila zakazana sednica Sekretarijata kluba, međutim, zbog odsustva predsednika Zorana Popovića i potpredsednika Ljubiše Tumbakovića pomeren >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << je za jedan dan.

Partizan je u prvih pet prolećnih kola zabeležio tri remija i sada na čelu tabele Superlige Srbije ima samo dva boda više od aktuelnog prvaka Crvene zvezde.

(Foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.