Odlična atmosfera pred meč godine: Ore se pesme o Kosovu i Crna Gora i Srbija jedna je država (FOTO)

Izvor: Sportal.rs, 14.Okt.2014, 19:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlična atmosfera pred meč godine: Ore se pesme o Kosovu i "Crna Gora i Srbija jedna je država" (FOTO)

Gori Autokomanda! Navijači Srbije su tri dana praktično bili u dosadi, nikakvih naznaka nije bilo da će u sredu okupirati stadion Partizana i nešto manje od dva sata pred utakmicu napraviti ogromne kolone na blagajnama. Odzvanja pesma "Kosovo je srce Srbije" oko stadiona Partizana.

Kada su naši igrači izašli na teren navijačka grupa iz Kolašina povela je pesmu "Crna Gora i Srbije to je jedna država" što je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << ceo stadion oduševljeno prihvatio. Igrači srpskog nacionalnog tima pozdravljeni su gromoglasnim aplauzom kada su izašli na zagrevanje.

Policija je na Autokamandi privela četvoricu navijača, ali nisu uspeli da saznamo koji je bio razlog privpđenja momaka, koji su navijači Srbije. Kordoni policije započinju kontolu već kod železničke stanice Karađorđev park, gde su našem novinaru prišli i tražili da kaže šta ima u rancu. Kada se legitimisao policija je pokazala izuzetnu dozu ljubaznosti i propustila ga dalje.

Stigli su i navijači iz Berana, Trebinje, Frankfurta, Pala, Podgorice, Bijeljine, Srbinja, Vukovara, Kragujevca, Niša i brojnih drugoh gradova širom naše zemlje, ali i inostranstva. Albance nisu primetili, čak i ako su došli do stadiona za sada se ne ističu.

(Foto: Dušan Nikolić, Sportal)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.