Odlazak Milinkovića sa klupe Partizana izvestan

Izvor: RTS, 15.Okt.2015, 09:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odlazak Milinkovića sa klupe Partizana izvestan

Posle novog razočaravajućeg rezultata fudbalera Partizana, odlazak trenera Zorana Milinkovića sa klupe crno-belih sasvim je izvestan.

Partizan je u Surdulici, u meču 13. kola Superlige Srbije, odigrao sa domaćim Radnikom nerešeno 2:2 iako je vodio sa 2:0 i sada sa utakmicom više zaostaje 11 bodova za vodećom Crvenom zvezdom. 
Milinković je posle utakmice u Surdulici ponudio čelnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kluba ostavku, koja će izvesno biti prihvaćena, izveštavaju beogradski mediji a prenosi Tanjug.
Generalni direktor Partizana Miloš Vazura nije želeo da komentariše medijske spekulacije, poručivši da će o šefu stručnog štaba raspravljati Upravni odbor kluba u četvrtak.
Pojedini mediji prenose da su među mogućim kandidatima za Milinkovićevog naslednika navodno Ivan Tomić i Igor Spasić, a bilo je i informacija da je Partizan na pragu dogovora da Veljko Paunović preuzme ekipu crno-belih na kraju polusezone.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.