Ode i Savić u Saudijsku Arabiju?

Izvor: B92, 01.Avg.2023, 12:01

Ode i Savić u Saudijsku Arabiju?

Crnogorski fudbaler Stefan Savić bi mogao da se preseli u Saudijsku Arabiju, jer se za njega interesuje ekipa Al Šababa.

Dijego Simeone vidi Savića kao veoma bitnog člana odbrane Atletika i sledećem sezone i zbog toga ga klub iz Madrida neće pustiti bez velikog obeštećenja.

Međutim Savić sa Atletikom ima još samo godinu dana ugovora i zato je dobra prilika za tim iz Madrida da dobro zaradi na bivšem fudbaleru >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizana.

Trenutno Atletiko u poslednjoj liniji ima Santijaga Murina, Sesara Aspilikuetu, Reinalda Mandavu, Marija Ermosa, Hosea Mariju Himenesa, Čaglara Sojundžua, kao i Aksela Vitsela koji takođe može da odigra u poslednjoj liniji.

Savić je u svojoj karijeri nastupao za BSK Borču, Partizan, Mančester Siti i Fiorentinu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.