Odbrana i čelični nervi put ka Partizanu

Izvor: Glas javnosti, 09.Jun.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Odbrana i čelični nervi put ka Partizanu

Ko će biti protivnik Partizana Igokee u finalnoj seriji plej-ofa, odlučuje se večeras u Železniku, u majstorici polufinala, FMP - Hemofarm Štada (19.30 RTS 2). Hemofarm je u prošlom meču u Vršcu vratio dug FMP-u za četiri prethodna poraza ove sezone.

Kapiten „pantera“ Zoran Erceg tvrdi da će se u finale plasirati ekipa koja bude igrala bolju odbranu.

- Moramo da zaboravimo meč u Vršcu, okrenemo se >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << majstorici i odigramo što je više moguće koncentrisano. Ne smemo da dozvolimo nikakve padove forme tokom meča. Sigurno je da će tvrda odbrana biti ključni element koji će nas, ako je dobro odigramo, odvesti u finale - rekao je Erceg.

Banaćani su, iako je FMP favorit na papiru, u blagoj psihološkoj prednosti jer, praktično, na gostovanju u Železniku nemaju šta da izgube.

- Revanširali smo se FMP-u za poraz u prvom meču i želim da naglasim da će u ponedeljak biti pravo „bojno polje“ u Železniku. Dobili smo na samopouzdanju, ali je sigurno da nas očekuje izuzetno teška i iscrpljujuća utakmica. Uhvatili smo zalet i forma nam je u usponu, dok FMP stagnira. To bi trebalo da se i potvrdi na ovom meču - rekao je krilni centar Hemofarma Milan Mačvan.

Trener Hemofarma Vlada Vukoičić rekao je da očekuje tešku borbu u utakmici u kojoj njegov tim ima veliku šansu da izbori plasman u finale.

- Nastavljamo seriju kao da je 0:0, jedna utakmica odlučuje sve. FMP ima prednost domaćeg terena, ali nećemo se predati. Želimo u finale - izričit je Vukoičić.

Finalna serija počinje 12. juna i igraće se na tri pobede. Termini su takođe 14. i 16. i eventualno 18. i 20. juna.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.